woensdag 2 juli 2014

Cheap VS Expensive douchegel

Hallo iedereen,

Vandaag vergelijk ik twee producten voor jullie. Het ene product, de linker, is een enorm goedkoop product. Het tweede product is een duur product. Laat ik maar snel mijn mening geven.


De prijs
De prijs van een product vind ik heel erg belangrijk. De #228 douchegel kost 29 eurocent!! Voor de 29 cent krijg je 200 mL douhegel. De papaya douchegel kost meestal 3,50 omdat hij vaak in de aanbieding is. De originele prijs is 7 euro. Voor deze vergelijking neem ik de prijs 3,50 omdat hij echt vaak in de aanbieding is. Voor 3,50 krijg je 250 mL douchegel.
     Als ik alleen naar de prijs zou kijken, dan zou de #228 douchegel winnen maar in gebruik is de papaya douchegel veel zuiniger. De body shop douchegel wint!


De geur
Beide douchegels ruiken enorm lekker!  De #228 vind ik het lekkerst ruiken, helaas ruik je de geur als je de douchegel gebruikt amper. De geur van de #228 is uniek. Ik vind hem echt speciaal ruiken. De papaya geur vond ik ook uniek, totdat ik een andere douchegel vond die bijna het zelfde rook. De #228 douchegel wint deze ronde.

De verpakking
De verpakking van de #228 douchegel is enorm zacht, erg onhandig. De verpakking van de papaya douchegel is redelijk hard, maar doordat de douchegel zelf redelijk vloeibaar is is dit juist handig. De #228 douchegel is enorm vloeibaar, en door de zachte verpakking is de hoeveelheid moeilijk te doseren. De papaya douchegel wint!

Het gebruik
De papaya douchegel schuimt enorm! Hij maakt mijn huid goed schoon en droogt niet uit. De #228 douchegel droogt mijn huid niet uit, maar daarmee is alles gezegd, schuimt niet, ruikt niet meer, maakt niet goed schoon... De papaya douchegel wint

Conclussie

Ik vind de papaya douchegel het beste in gebruik, en het beste qua prijs omdat je weinig van dit product nodig hebt. De papaya douchegel is te koop bij The body shop. De douhegel is niet altijd te koop, maar wel tijdens de meeste sales. De #288 douchegel is te koop bij de Action.

Groetjes Tessa 'x
  Geen opmerkingen:

Een reactie posten