donderdag 6 november 2014

review ❤ Cinnamon & Maple, geurkaars van de primark

Hoi allemaal,

Ik ben dol op geurkaarsen en nu het wat kouder en donkerder wordt banden er iedere dag kaarsjes bij mij thuis. De geurkaarsen van de Primark zijn favoriet bij mij omdat ze veel geur afgeven en lekker goedkoop zijn. Bij de Primark ligt de kerstcollectie al een tijdje te schitteren, want wat een mooie producten zitten er tussen, natuurlijk kon ik deze twee geurkaarsen niet laten liggen. Ze hebben allebei de geur Cinnamon & Maple.
Ik vind de verpakking van de geurkaars wel erg tegenvallen. Het etiket is echt overduidelijk een glimmende stikker die al meteen loslaat. De vorm van het potje vind ik ook niet zo mooi. De Primark potjes komen normaal in mooiere potjes.

Het lontje van de kaars zit na 4 branduren erg diep waardoor het moeilijk is om de kaars aan te krijgen.

Over de geur ben ik wel echt zeer te spreken! De kaars verspreid ook als hij niet aan staat, wel zonder deksel, een geweldige geur af. Het ruit echt naar herfst. Als de kaars aanstaat wordt de geur iets anders, wel veel lekkerder.

 Deze kaarsen kosten 1 euro per stuk en ik ga ze volgende week bijhalen. Het is een leuk cadeau om weg te geven maar natuurlijk ook een leuk cadeau om aan jezelf te geven


xxx Tessa

8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. De geur is ook echt heerlijk! Ik brand mijn kaarsjes bijna de hele dag :)

   Verwijderen
 2. De geur klinkt geweldig, jammer dat de verpakking wat minder is. Maar de geur is eigenlijk toch wel het belangrijkst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook! En de geur maakt de lelijke verpakking zeker goed!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Bedankt, helaas krijg ik geen spelling meer op school dis als je fouten ziet wijs me er maar op. Helaas kan ik met let op je spelling niet zo veel, het zullen de d t en dt wel zijn ;)

   Verwijderen