maandag 10 november 2014

Stash ❤ mijn The Body Shop luchtjes

 Hallo allemaal,

Ik hou echt heel veel van lekkere luchtjes en toevallig ook van de The Body Shop, de combinatie van die twee zorgt dan ook voor: The Body Shop luchtjes. Ik heb vijf luchtjes in mijn collectie. Wil je weten wat ik van de luchtjes vind, en waarom ik deze luchtjes heb? Lees dan snel verder!


 Dreams Unlimited is een luchtje dat volgens mij alleen nog soms bij de uitverkoop te vinden is. Ik heb het luchtje gekocht omdat ik vroeger een tester had van dit luchtje en die vond ik zo lekker! ik moest het luchtje daarom ook gewoon aanschaffen.
 Dit honeymania luchtje vind ik echt heerlijk! Het luchtje ruikt echt naar de honinggeur van de honeymania lijn. De geur ruikt echt naar honing. Ik ben vroeger vaak naar de boswachterij geweest om honing te proeven en de geur die daar in de lucht hing rook precies naar dit luchtje. Dit luchtje heb ik gekregen van de The Body Shop zelf.

 Dit kokos luchtje ruikt extreem naar kokos. Ik draag hem daarom eigenlijk niet zo veel. De kokosgeur komt je tegemoet en iedereen kijkt om als ik hem draag. Vroeger toen ik voor het eerst naar Turkije ging liep er een Stewardess langs die naar kokosnoot rook. Sinds dien ben ik gek van die geur. Daarom heb ik dit luchtje gekocht

 Dit potje vond ik heel speciaal, in dit potje zit het luchtje LOVE ETC...
 Het luchtje is een vaste vorm. Je gaat met je vinger over het luchtje, net als bij een lippenbalsem in het potje, in plaats van op je lippen smeer je het op je polsen en in je nek. Dit luchtje vind ik heel handig om in mijn tas te hebben, zo hoef ik geen grote flacon mee te nemen :)

White musk Libertine wordt door veel van mijn vrienden omschreven als een volwassen/oma luchtje. Ik vind hem zelf heel erg lekker maar ik snap wel waarom mijn vrienden het een oma luchtje vinden hij ruikt echt een beetje naar oma's ;) Ik draag dit luchtje vaak omdat hij zo lang blijft hangen, dit vind ik echt heel prettig. Ik heb het luchtje gekocht omdat hij in de aanbieding was, 50% van de prijs ging er af.


Welke luchtjes van de The Body Shop hebben jullie?

xx

1 opmerking: