maandag 16 februari 2015

Liebster awardHallo lieve iedereen,
Gisteren ben ik door Eline van beautyandlifestylegirls genomineerd voor de Liebster Award. Ik ben bij meerdere bloggers de Liebster award tegengekomen en nu ben ik voor het eerst zelf genomineerd. Voor diegene die niet weten wat de Liebster Award is, de Liebster award is er voor beginnende bloggers en/of voor bloggers die bekender willen worden. Als je genomineerd bent moet je 11 vragen beantwoorden, 11 nieuwe vragen bedenken en daarna 11 andere bloggers nomineren.  van dit blog.
Ik heb 11 enorm leuke vragen gekregen om te beantwoorden. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

1. Wat vind je het leukste aan bloggen? 
Ik vind veel leuk aan het bloggen. Het allerleukste vind ik stiekem dat mensen mijn blog bekijken, mijn artikelen lezen en de reacties die ik op mijn blog krijg. Ik vind het leuk om te schrijven en als ik merk dat anderen mijn berichten leuk vinden, dan word ik echt heel erg blij.
2. Waar ga je het liefst naar toe op vakantie?
Dit vind ik een moeilijke vraag. Ik ben verliefd op twee landen. Als ik moet kiezen zou ik kiezen om naar Costa Rica te gaan. Ik heb jullie een reisverslag beloofd en deze hebben jullie echt nog van mij tegoed (work in proces). Costa Rica is echt een prachtig land! Ik ben verliefd geworden op de jungle en op de kikkers die daar wonen. Sorry voor de irritante strepen op de foto die ik gemaakt heb. Ik heb helaas al vaker gehad dat mijn afbeeldingen voor reclame zijn gebruikt en dit probeer ik o te voorkomen. Maar kijk eens hoe deze kikker zo lief en vriendelijk lacht!
3. wanneer ben je begonnen met bloggen?
Ik ben op dertig maart 2014 begonnen met bloggen. Ik genoot zo enorm erg van de bloemen en de dieren die ik buiten zag. Ik besloot hier een artikel over te schrijven. Die je hier kan lezen.
4. Wat kan je echt niet missen?
Water! Ik ben dol op water. Ik kan zonder heel veel dingen en vond het ook moeilijk om te kiezen wat ik echt niet kan missen. Zonder drinken kunnen wij niet leven en water is het belangrijkste product wat ons lichaam nodig heeft!
5. Wat is je favoriete huistdier?
Ik ben dol op katten! Ik hou ook enorm veel van sluierstaarten. Helaas heb je om sluierstaarten te houden een groot aquarium nodig. In mijn aquarium past maar 70 liter water en per sluierstaart heb je minimaal 50 liter water nodig. Sluierstaarten zijn ook nog eens dieren die je met minimaal twee moet houden. Een aquarium van meer dan 100 liter kan ik niet in mijn kamer plaatsen dus helaas heb ik geen sluierstaarten. Ik mis mijn oude vis Feo(zie foto)... Ik ben ook dol op katten. Zonder katten kan ik niet leven!
6. Van welke muziek houdt je?
Ik hou van heel veel verschillende soorten muziek! Op dit moment word ik enorm gelukkig van het nummer dat jullie hierboven kunnen vinden. Het nummer heet La La La, als je dit nummer kent  (ik vergeet de naam altijd haha) Mijn vriend draaide dat nummer toen wij nog geen maand samen waren. Ik word zo vrolijk van dit nummer :D
7. wat vind je leuk om te doen? 
Ik vind het leuk om te wandelen. Het leukst vind ik om tijdens het wandelen eetbare producten te scoren. Haha I love Food <3. Zo veel in de natuur kan je gewoon plukken en opeten. Ik kan me deze zomer nog goed herinneren. Ik had heel veel zeekraal geplukt in Terschelling, gebakken met knoflook en olie. Ik heb zo erg gesmuld!
8. Ga je veel uit?
NEE! De laatste keer dat ik uit gegaan ben was toen ik nog single was.. Zo'n twee jaar geleden :$ Ik woon in een boerengehucht waar ik 10 euro moet betalen om de kroeg in te mogen. Ze draaien alleen maar slechte muziek in de kroeg en iedereen rookt binnen. Tegenwoordig zijn er allemaal kinderen die dronken rondlopen want tja, de regel niks onder 18 telt hier niet ofzo. Ik ga dan liever niet uit ;) 
9. Wat is je lievelingseten? 
Uhm... Biefstuk met mayonaise.  Heerlijk! Ik vind biefstuk zo enorm lekker. Het liefst niet te roze van binnen, maar een lekker stukje biefstuk gaat er bij mij altijd in. Ik hou ook enorm veel van vlees.
10. Sport je?
Ja, ik judo al vanaf mijn 4e en ben hier nooit mee gestopt. Sinds vorige week ga ik ook twee keer per week naar de sportschool (in totaal 6 weken lang). In de zomer hou ik van hardlopen en van skeeleren. In de winter wil ik graag schaatsen. Helaas hou ik alleen van schaatsen op natuurijs dus dat zit er deze winter (weer) niet in. 
11. Wat is je favoriete restaurant?
Mijn Favoriete restaurant is La Cubanita in Zaandam. Ik vind het eten bij La Cubanita echt lekker en er is voor ieder wel iets wat lekker is. Ik heb alleen nog bij de La Cubanita in zaandam gegeten omdat ik simpelweg de andere restaurants nog niet heb uitgeprobeerd.

Dit waren de 11 vragen die ik van Eline heb gehad. Hieronder zet ik de 11 vragen die ik zelf verzonnen heb:
1. Wat is het leukste artikel op jou blog?
2. Wat is/was je lievelingsvak op de middelbare school? (zeg biologie!! ;))
3. Als je één tip moet geven die het leven kan verbeteren, wat zou jou tip zijn? 
4. Als je jezelf moet vergelijken met een beauty item, welk item zou dit zijn?
5. Wat is het moosite wat je ooit in je leven heb gedaan?
6. Wat wil jij in je leven nog een keer doen?
7. Ben je een kattenmens of een hondenmens?
8. Welk gerecht kan je zelf echt niet klaarmaken zonder dat het mislukt?
9. Beschrijf jou afgrijselijkste vakantie ooit.
10. Wat is je leukste droom van de afgelopen tijd.
11.Welk programma/serie keek je het liefst toen je klein was?

De bloggers die ik nomineer zijn:
Kelsey
Jenny
Anna
Eliza
Marieke
Ik nomineer zelf maar vijf bloggers. Als je wilt dat ik je nomineer stuur me dan een email naar tesjebesje44@outlook.com. Ik voeg je dan toe aan het lijstje.

Ik hoop dat jullie mijn antwoorden op de vragen die ik kreeg, en dat jullie mijn vragen leuk vinden.


xxx Tessa

11. Wat is je favoriete restaurant?

5 opmerkingen:

 1. Leuk dat ik ben genomineerd, dankjewel! Ik ben zelf ook gek op La Cubanita, die in Utrecht en Alkmaar zijn ook goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan moet ik die ook maar een keer proberen!!! Voorlopig kan ik helaas niet uiteten, stomme schoolopdracht :( Maar na deze periode ga ik daar een keer heen :)

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met je nominatie en wat een leuke invulling heb je gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk dat je me genomineerd hebt, bedankt! Ik ga er vandeweek een blogje aan wijden. :)

  Ik ben ook echt ontzettend gek op wandelen, en ben de helft van de tijd aan het rondkijken of ik besjes (aardbeien, bramen enzo) en appels e.d. kan vinden om op te snoepen tijdens het lopen, haha.

  Ik heb één keer gegeten bij La Cubanita in Utrecht, en dat was echt superleuk. Ik wil graag nog een keer terug, maar de laatste tijd kiezen vrienden en ik als we uit eten gaan vooral voor sushi... Suuuuushi!

  BeantwoordenVerwijderen