zondag 15 juni 2014

Goede voornemens maandag

Hallo iedereen!

Het was de afgelopen dagen een beetje erg rustig op mijn site, ik poste geen nieuwe artikelen meer. Dit komt omdat ik al mijn tijd in mijn studie steek. Vorige week had ik veel verslagen die af moesten, dinsdag beginnen mijn tentamens, ik heb er vier, woensdag is de laatste dag van mijn tentamens, de week daarna heb ik weer een tentamen en de week daarna heb ik er weer een. Hiernaast heb ik heel veel verslagen die ik moet maken. Helaas krijg ik meestal een week van te voren te horen hoe de verslagen er uit moeten zien en is het heel veel werk om de verslagen te maken.
Lees verder om te zien wat er met mijn site gebeurt en lees verder om te zien wat mijn goede voornemens voor deze week zijn!Mijn huiswerk heeft mij veel inspiratie gegeven. Met mijn site wilde ik meer de groene kant op gaan en dit gaat nu zeker lukken. Er zal één keer in de week een artikel komen over de natuur, waarschijnlijk over onkruid. Wat veel mensen niet weten is dat veel onkruid soorten heel leuk kunnen zijn! Ik ga jullie hier meer over vertellen.

Zelf ben ik echt heel enthousiast over mijn ideeën, ik hoop dat jullie dat ook zullen zijn.

Ik ga op mijn site ook producten vergelijken. Ik kijk onder andere naar hoe veel product je nodig hebt voor een goede werking, en naar de prijs/kwaliteit verhouding. Bij ieder product kijk ik naar andere belangrijke punten. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat in mijn scrubs geen plastic zitten.

Mijn goede voornemens voor deze week zijn:
 1. Ga pas naar bed als je je huiswerk/tentamens af en geleerd hebt 
 2. Maak een schema voor wanneer je wat moet doen
 3. Drink genoeg thee
 4. Eet in de avond geen snacks (zo moeilijk als je laat op blijft)
 5. Ontbijt iedere ochtend (vergeet ik vaak als ik laat op blijf)
Wat zijn jullie goede voornemens van deze week?


Groetjes Tessa  'x 

2 opmerkingen:

 1. Succes met je voornemens! Het zijn wel goede voornemens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig schema zeg! Nummer 2 moet ik ook eens gaan gebruiken! X

  BeantwoordenVerwijderen