maandag 2 maart 2015

Review ❤Lipstick Teeez Destination unknownHallo lieve iedereen,
Ik vind lipstick echt prachtig, maar draag het zelf nooit. Ik kan gewoon niet zo heel veel kleuren hebben. Toen ik vandaag bij de lokale drogisterij naar binnen liep zag ik dat alle Teeez producten maar twee euro waren! Helaas stopt de eigenaresse met het verkopen van Teeez producten, ze vind ze simpelweg te duur worden. Ik heb deze lippenstift mee genomen in de kleur Destination unknown. Een mooie bruine kleur. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!


Zoals jullie op de foto hierboven kunnen zien, is de lippenstift donkerbruin. Ik herkende de lippenstift ergens van, ik wist alleen nier meer waarvan, tot wat google werk. Vera heeft er ooit een artikel over geschreven, in 2012, hoezo ben ik laat met een review?

De lippenstift vind ik erg stroef, wat het aanbrengen moeilijk maakt maar waardoor de lippenstift langer op de lippen blijft zitten.
De lippenstift droogt mat op waardoor velletjes snel zichtbaar worden. De lippenstift geeft een donkere bruine kleur af. I love it. op de foto's hieronder kan je zien hoe de lippenstift op mijn lippen staat.

Met flits

Met webcam


De Teeez lipstick zit nu al meer dan één uur op mijn lippen, dit is echt nog nooit voorgekomen bij mij! Ik ben zeer tevreden over deze lipstick. Dit is een lippenstift die ik vaak ga dragen!

Teeez is een merk dat niet overal verkrijgbaar is. Teeez is soms verkrijgbaar bij de DA en Etos en bij sommige plaatselijke drogisterijen. De prijs verschilt per winkel, deze lippenstift kost rond de zes euro. Geen opmerkingen:

Een reactie posten