vrijdag 25 april 2014

W7 In The Buff palette review

Hallo allemaal. Ik wil al heel lang een Naked palette maar ik vind deze paletten toch ietsje te duur, vandaar dat ik er nog steeds geen heb. Toen ik het In The Buff palette zag dacht ik meteen aan een Naked palette. Het doosje vind ik erg op een Naked doosje lijken, en daarom heb ik dit palette meegenomen.

Ik heb zelf geen ervaringen meteen Naked palette dus ik ga deze paletten niet vergelijken maar een review schrijven over het In The Buff palette.

Het In The Buff palette is van het merk W7. Ik ben zelf nog niet bekent met het merk dus ik wist nog niet wat ik moest verwachten.
Toen ik het palette open deed werd ik blij! Ik zie veel mooie bruine kleuren jeej! Nu hopen dat het pigment ook goed is.
De kleuren van links naar rechts, buff, camel, sand, dust, chocolate, topaz, earth, storm, silk, wave, thunder en Onyx.
De pigmentatie vind ik geweldig. Over iedere oogschaduw ben ik drie keer met mijn vinger heen geweest en daarna heb ik mijn vinger twee keer over het witte blaadje geveegd. Dit is het resultaat!

Dit is het W7 palette op mijn oog. Ik heb de kleur camel over mijn hele ooglid gebruikt en wave in mijn arcade boog. Ik heb geen oogschaduw basis gebruikt.

De oogschaduw korrelde bij mij een klein beetje maar liet geen vlekken achter. De kleuren zijn redelijk moeilijk te blenden maar na wat geduld heb je wel een mooi resultaat.

Het palette is bij verschillende op=op winkels te koop en kan via internet besteld worden. Ook heeft de DA op de Leidsestraat dit palette
De prijs ligt rond de 8 euro.

Ik raad iedereen dit palette aan, al is het maar als een extra palette voor mee op vakantie. De prijs/kwaliteit is een goede verhouding


2 opmerkingen: