woensdag 8 oktober 2014

Review ❤ Rimmel London Sunshimmer bronzer

Hoi allemaal,

Om de zomer een beetje terug te krijgen review ik vandaag voor jullie de sunshimmer bronzer van Rimmel London. Mijn eerste indruk van de bronzer is dat ik hem echt prachtig vind. Hij is echt prachtig, echt super leuk met dat goud, het geeft me echt een zomers gevoel. Ik ben alleen bang dat het goud een overspray is....


Kijk hoe prachtig deze bronzer is! Het patroontje vind ik echt op het zand van de zee lijken, bij bepaalde stromingen ziet het zand er zo mooi uit.


 AAAH dit is dus echt niet wat ik wilde zien. Ik ben met mijn poederkwast heel lichtjes over de bronzer heen gegaan en al het goudkleurige make-up is er in één veeg van af. Er komt ook extreem veel poeder vrij, ik ben bij bovenstaande foto maar 2 keer over de bronzer heen gegaan.


Op mijn gezicht zie ik iets wat ik echt niet wil zien! De bronzer is veel en veel te oranje. Op de foto is het niet goed te zien maar de bronzer glimt ook enorm!
Natuurlijk heb ik al het goudkleurige poeder van de bronzer afgehaald en de bronzer nog een keer op gedaan.
This is wat I want!!!! dit was het resultaat waar ik op hoopte. Ik vind de bronzer echt geweldig! Nu het goudkleurige van de bronzer af is is de poeder ook minder kruimelig. Ik vind dit echt veel beter, de overspray zag er misschien wel prachtig uit, maar van mij had het niet gehoeven!

Al met al kan ik jullie deze bronzer aanraden. Hij brengt uiteindelijk goed aan en is goedkoop. Ik weet niet veel over de prijs en verkrijgbaarheid. Ik heb deze bronzer gekocht bij de Big Bazaar voor volgens mij drie euro.

xxx Tessa


4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie prijs! Hij lijkt me wel vrij heftig en het patroontje erin is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is ook redelijk heftig, maar als je hem voorzichtig aanbrengt (heel voorzichtig) is hij wel draagbaar

   Verwijderen
 2. Ohmy, wat een prachtige bronzer! Super tof met dat goud er doorheen. Hij staat je goed.

  xx Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie bronzer met her patroontje, jammer dat het mooie patroon er na 1 keer vegen af was. Wel een mooi resultaat uiteindelijk.

  BeantwoordenVerwijderen