woensdag 15 april 2015

Reizen/Natuur ❤ Costa Rica 2015 Water

Hola queridos todos,

Zoals belooft heb ik voor jullie veel foto's gemaakt in Costa Rica. Jullie krijgen vandaag, eindelijk, een deel van de foto's te zien. Ik heb besloten om de foto's in delen te laten zien omdat ik echt heel veel foto's heb gemaakt.  Het uitzoeken van de foto's duurde erg lang want ik wilde alleen mijn prachtigste foto's laten zien. In dit artikel kunnen jullie foto's zien die met watervallen, meertjes beekjes en riviertjes te makken hebben. Bekijk het hele artikel om alle foto's te kunnen zien.Deze foto is de laatste dag gemaakt. Deze smalle prachtige waterval viel naast de waterval die je op de eerste foto kan zien. Dit is een van de mooiste watervallen die ik in mijn leven heb gezien. Als ik deze foto bekijk word ik weer helemaal gelukkig!

 Deze foto is gemaakt in La  Forutna.
In la Fortuna hebben we gekampeerd. We hebben ook de fulkaan Cerro Chato beklommen.  De Cerro Chato is een kleine vulkaan naast de Arenal. De Cerro Chato is ongeveer 3500 jaar geleden voor het laatst uitgebarsten. 
 De tocht naar de top van de vulkaan was een zware tocht. Ik heb het gelukkig helemaal tot boven gehaald. En wat een uitzicht! Op de foto zien jullie het kratermeer van de Cerro Chato.

In Tortuguero heb ik veel foto's gemaakt van het water. Tortuguero is een nationaal park waar veel apen leven. Als je langs het water vaart kom je gegarandeerd apen tegen, wij in ieder geval wel. Als je ze niet tegen komt, dan hoor je ze wel!  Helaas heb ik geen zoom lens dus heb ik geen apen op de foto kunnen krijgen.
Tortuguero is alleen met de boot te bereiken. In het water zwemmen krokodillen en kaaimannen. Als het water grenst met de zee kunnen er ook stierhaaien zwemmen.  Het water lijkt diep maar niets is minder waar. De boot waar ik in zat, liep op de terugweg vast op de bodem waardoor ik de boot uit moest en met een groep sterke mannen (en een paar stoere vrouwen) de boot moest duwen. Het water kwam tot mijn enkels, en één stap later ging ik bijna kopje onder. Gelukkig had ik de boot vast en had ik het diepte verschil op tijd door!

Ik heb geen idee waar deze foto genomen is, ik vind hem wel erg mooi.

Hoe vinden jullie het groen op deze foto?


Als ik deze foto's terug zie kan ik niet wachten tot ik weer naar Costa Rica ga. Ik denk dat ik wel een aantal jaar moet wachten voordat ik ooit weer zo'n prachtige reis kan maken.


Zijn jullie wel eens in de jungle van Costa Rica geweest?

xxx Tessa


1 opmerking: